Helgen spenderades i Sthlm

Upp och hoppa, tidigt ska det vara dessutom. Har varit och solat nu på morgonen och ska strax gå förbi Ica för i köpa lite basprodukter till kylen. Idag ska jag tillaga lite plättar och crêpes till lunch, självklart lchf !!! (sitter dock nu på mc och precis smält i mig en kalkonmacka)..

Jag spenderade helgen som var i Stockholm med mina tjejer. Det var så välbehövlig att komma iväg och få umgås med de bästa!! Snacka om spårad resa! Pizzarester i håret dagen efter, låste ut mina vänner – hotellrummet för mig själv, glädje -tårar -alkohol -rök -spya -musik -shopping -party!!!! Nu snackar jag inte bara för mig själv här, eller?! 😉 på tal om crazy things!!! Åker naken med bara päls till Sture efter krogen…. Hahahhahahah okej, nu håller vi resten för oss själva!! En oförglömlig resa oavsett!!