Drinkbattle

Varje gång jag loggar in här har jag fått nån konstig kommentar, en raggningsreplik och ett snuskmail.. Helt sjukt vad sjuka människor är hahah!!
Kan ju börja med att säga att detta år startade så otroligt bra, jag har POJKVÄN, för er som inte visste det. Han är världens underbaraste människa.. Jag är så lycklig ska ni veta, och nykär o ah… Kan prata på hur mkt som helst, men då blir det nog bara tjatigt..
Jag åker till Thailand snart med min underbara vän, hon också underbar ! ;D blev väldigt spontant då jag inte ens trodde att jag skulle få ta ut semester så nära inpå.
Jag åker även till Köpenhamn och öppnar upp danmarks första Maxrestaurang i mars och blir borta i en och en halv månad. Jag längtar så otroligt mycket..
Nästa vecka ska jag gå modevisning på Bröllopsmässan, det ska för övrigt också bli superkul! =)
Förra veckan var så himla händelserik, umgicks med min pojkvän varje dag (sååå nykäääär) och dessutom träffade vi varandras vänner, känns himla kul att lära känna hans vänner. Veckan bestod av middag, bowling, drinkbattle kväll, soff & filmmys hemma hos hans vänner, massa träning och massa mys på det.. Vi har även hunnit med o jobba.. Så vår sovmorgon igår var väldigt behövlig dåå vi knappt sovit eller ätit bra de senaste dagarna..
Här kommer bilder från i lördags, DRINKBATTLE:
Vi alla fick i uppdrag att göra en egen drink som vi skulle bjuda på, tobbe var en självklar vinnare! 😀

Kommentera