My workout

Som de flesta veckor så har man mycket inplanerat, ena veckan jobbar man ihjäl sig å andra veckan har man fullbokat varje timme med annat, men träningen har alltid funnits där.. Om klockan ringer sex på morgonen eller att klockan är sju på kvällen har ingen betydelse.. Man tar sig ändå alltid till gymmet! Och nåt jag sällan gör är att ligga framför tv:n eller helt enkelt ligga och kolla på film på datorn/tv:n .. Prioritera guys!!!!

Hitta motivationen du också och rör på fläsket!!

I helgen hinner jag inte så mycket men jag har kört igenom hela överkroppen vid tre tillfällen (mage), (rygg & biceps), (triceps, axlar &br;öst) och sprungit 12 km ett annat pass. Ben får vi köra nästa vecka helt enkelt. Fyra pass gjorda denna vecka, inte helt dumt ändå 🙂

Lite bilder från veckan, jag och Tessan 😀

Kommentera