Imorgon – Stockholm

Då drar vi till Stockholm! 08.32 går tåget imorgon… Hehe får se hur det går att kliva upp.

Vi lär höras något under resan eftersom Johanna ska ha med sig sin laptop. Helgen kommer vara fullspäckad med shopping, party och förhoppningsvis mycket sol!

Åh vad sur jag blev nyss då det handlade om trav på nyheterna. Fick nyligen veta att de äckliga männen som sitter i den lilla vagnen bakom brukar dopa hästarna… Vad är det för jäkla sätt? Jag ska fanimig ge dem en överdos av den där skiten. Förstår verkligen inte hur vissa människor tänker.

Sitter iaf och ser på die hard nu med simon i rummet brevid, sovandes. Stackarn jobbar från tidiga morgonen till sena kvällen så han är jämt så trött på kvällarna. Jag däremot, tar bara igen mig på dagarna. Så jag är pigg!

Har förövrigt solat hela dagen för man blir tydligen inte fläckig av mitt pencillin, så nu är jag brun!

Ha det så bra!

Kommentera